vroegboeken

Vroegboekkorting

De wintermaanden duren lang. Storm, regen, ijs en koude bepalen het weerbeeld in Nederland. De dagen zijn kort en we de meeste tijd brengen we binnenshuis door. Daarom is het zo heerlijk om te fantaseren over een zonnige vakantie. U heeft vast ook genoeg van het koude weer. U verlangt wellicht naar warme witte stranden met mooie palmbomen. Juist in deze tijd is prettig om te dagdromen over een geweldige zomervakantie. Wordt het dezelfde bestemming als vorig jaar of staat u open voor nieuwe uitdagingen? Wij raden u aan om het niet alleen bij plannen maken te laten. Wanneer u de plannen voor een zomerse vakantie ook omzet in een daadwerkelijke boeking, dan kunt u namelijk gebruik maken van een enorme vroegboekkorting. Deze vroegboekkorting kan wel oplopen tot 10% van de totale reissom. Waarom dus uitstellen met boeken als u nu gebruik kunt maken van deze vroegboekkorting?

Zeer veel mensen maken gebruik van de vroegboekkorting om voordelig op vakantie te kunnen gaan. Om er gebruik van te kunnen maken moet u al ruim voor u op vakantie gaat een boeking maken. Meestal zijn de vroegboekkortingen verkrijgbaar in de maanden december en januari voorafgaand aan de vakantie. Het nieuwe reisaanbod is dan bekend en de touroperators willen zo snel mogelijk een flink aantal reizen verkopen, ze strooien dan ook met kortingen en bieden vakanties aan voor bijzonder scherpe prijzen.

Vakanties met hoge korting

Een bijkomend voordeel van vroegboeken is dat er nog volop keuze is in het reisaanbod, u vist niet achter het net wanneer het om populaire bestemmingen gaat, u heeft als het ware eerste keus. Wanneer de vakantie geboekt is begint de voorpret, omdat die periode lekker lang is heeft u dus alle tijd om te genieten van dat wat er nog gaat komen, een goed gevoel lijkt ons.

Vakantie met korting

De korting is op veel verschillende reizen van toepassing, of u nu met de eigen auto reist of met het vliegtuig. Ook de accommodatie heeft u voor het uitkiezen. Het assortiment is heel gevarieerd, van een luxueus hotel van alle gemakken voorzien tot een eenvoudig appartement, van een stacaravan tot een geheel ingerichte tent. De vroegboekkorting is ook van toepassing op reizen waarbij u eigenlijk niets zelf hoeft te doen, de zogenaamde georganiseerde reizen. U stapt gewoon in de bus of het vliegtuig. De reisleiding zorgt voor de rest. Met of zonder vroegboekkorting; u merkt geen verschil. Behalve natuurlijk dat u maanden kunt genieten van de voorpret: u kunt zich optimaal voorbereiden op de reis! U kunt informatie lezen over de te bezoeken bezienswaardigheden of routes uitstippelen voor fietstochten of wandelingen. De vroegboekkorting is er zowel voor gezinsvakanties als voor reizigers zonder kinderen. Of u nu houd van veel vertier of juist de rust wilt opzoeken.

Het is verstandig om direct bij het boeken een verzekering af te sluiten om het risico af te dekken dat er in de periode tot de vakantie iets gebeurd waardoor u de reis moet annuleren. Kijk ook even naar de voorwaarden zodat u weet wanneer u moet betalen, meestal moet u een aanbetaling doen en enkele weken voor het begin van de vakantie het restbedrag. Als de reisorganisatie bij het ANVR is aangesloten hoeft u niet bang te zijn om uw geld kwijt te raken wanneer het bedrijf in zwaar weer terecht is gekomen. U heeft dan de garantie dat er altijd wordt terugbetaald in geval van problemen.

Wanneer u gebruik maakt van de vroegboekkorting is het noodzaak dat u de periode waarin u op vakantie bent goed afspreekt met uw werkgever, u zult niet de eerste zijn die om deze reden zijn vakantie heeft moeten omboeken en vaak duurder uit is.

Voordelig op vakantie

De vroegboekkorting is van toepassing op allerlei reizen en bestemmingen. Natuurlijk loopt de korting op naarmate uw reisbestemming verder weg is of u ergens langer verblijft. Ook is de korting van toepassing op veel vakanties binnen Nederland, denk aan een een trendy vakantie voor jongeren of een vakantie in een vakantiepark op de Veluwe of in Zuid-Limburg. U kunt echter kunt ook buiten de grenzen reizen, wat dacht u van een stedentrip naar Barcelona, Rome of Boedapest? Of gaat u liever naar de mooie landschappen van Schotland of Wales? Laat u zich verrassen door ruige bergen in Noorwegen of de Alpen? Alles kan geboekt worden met vroegboekkorting.

Het hele jaar door scherpe vakantieaanbiedingen.

Iedereen wil goedkoop op vakantie, het is verstandig om dit ver van tevoren al te regelen, door vroeg te boeken krijgt u hoge kortingen en profiteert u van een volledig programma. Alle grote reisorganisatie komen zodra het vakantieprogramma klaar is met aantrekkelijke acties, vooral wanneer u tijdens het hoogseizoen op reis gaat is een vroegboekkorting aan te raden, het scheelt u echt heel veel geld. Dit soort vakantieaanbiedingen zijn vaak te mooi om te laten lopen.